ACB
Esports Bàsquet 05/03/2011

Excessiu càstig a Madrid d'un DKV Joventut competitiu durant 35 minuts (78-60)

El nou Reial Madrid de Lele Molin s'ha imposat a la Penya en un partit jugat en un ambient de nerviosisme a la Caja Mágica, on la dimissió de Messina ha deixat descol·locat tothom

Dmitry Flis i Nikola Mirotic.

Badalona p { margin-bottom: 0.21cm; } El nou Reial Madrid de Lele Molin s'ha imposat al DKV Joventut (78-60) en un partit jugat en un ambient de molt nerviosisme a la Caja Mágica, on la dimissió d'Ettore Messina ha deixat descol·locat tothom. Tot i la derrota, la cinquena en els darrers sis partits, la Penya ha recuperat sensacions i ha mostrat un canvi d'actitud més que evident.

El Reial Madrid ha començat el partit acusant els nervis dels darrers esdeveniments i s'ha vist aviat per sota en el marcador (2-11). Pepu Hernández ha sabut trobar molt bé els avantatges que els centímetres li oferien. Per una banda, Pere Tomàs portava els seus defensors a prop de la zona. Per l'altra, Will McDonald buscava Ante Tomic, molt més alt i lent. Amb 6-16 Lele Molin ha demanat el seu primer temps mort com a entrenador del Reial Madrid i els seus jugadors han respost amb un parcial de 7-0 per tancar el primer quart (13-16).

El conjunt blanc ha aconseguit posar-se per davant a falta de quatre minuts i mig per al descans (25-24). La Penya, que en alguns moments s'ha situat en zona, ha fet debutar una altra jove promesa, Marko Todorovic. Al descans, 33-31.

El Reial Madrid ha començat el tercer quart amb millor concentració, sumant punts en els cinc primers atacs (44-33), una situació que ha obligat Pepu Hernández a sol·licitar temps mort. El conjunt local ha recuperat facilitat anotadora en uns deu minuts en els quals ha anotat 24 punts. Al final del tercer quart, 57-47.

De la mà de David Jelinek, que ha anotat 10 punts consecutius, el DKV Joventut ha retallat la renda a l'inici del darrer quart (63-57). El Reial Madrid ha reaccionat amb un parcial de 15-0 (78-57) per sentenciar el partit. Al final, 78-60.