Eurolliga
Esports Bàsquet 03/11/2011

L’Unics Kazan no atura un Barça Regal excepcional en defensa (65-93)

El canvi de criteri arbitral del segon quart no impedeix una gran defensa blaugrana, que li permet sumar el tercer triomf a l'Eurolliga

Fran Vázquez impedeix que Lynn Greer entri còmode a cistella.

BarcelonaEl Barça Regal ha sumat a Kazan (Rússia) la tercera victòria consecutiva (65-93) en aquest inici de l'Eurolliga. Erazem Lorbek (24 punts) i Joan Carles Navarro (19) han estat els màxims anotadors d'un conjunt blaugrana que ha realitzat una defensa excepcional.

Mikhail Davidov va ser un àrbitre rus que en el passat es va creuar algunes vegades en el camí del Barça. La més recordada és la final de l'Eurolliga que es va celebrar a París l'any 1991, quan va eliminar per faltes personals Nacho Solozabal i José Antonio Montero, els dos bases del conjunt blaugrana. Aquest dijous ha tornat a aparèixer en escena, ara com a comissari, a Kazan.

L'equip de Xavi Pascual ha tractat de garantir-se la victòria amb un extraordinari primer quart en què ha exhibit dues de les seves grans virtuts; la defensa i el talent d'Erazem Lorbek. Amb això n'ha tingut prou per treballar-se una sòlida renda de deu punts.

El canvi de criteri arbitral del segon quart ha permès que el conjunt rus reduís la renda, tot i que ja no ha estat capaç de situar-se per davant en el marcador d'un partit que ha dominat sempre el Barça Regal, especialment en un tercer quart letal en què ha superat els 20 punts de renda.