Eurobàsquet de Lituània
Esports Bàsquet 02/09/2011

Els germans Gasol destrossen la Gran Bretanya (86-69) a l'Eurobàsquet

El conjunt de Sergio Scariolo, que ha dominat el partit des del joc interior, ha aconseguit distanciar el rival en un tercer quart molt bo

Marc Gasol i Daniel Clark.

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat la Gran Bretanya (86-69) i arriba a la jornada de descans de l'Eurobàsquet de Lituània amb tres victòries en tres partits. El conjunt de Sergio Scariolo, que ha dominat el partit des del joc interior, ha aconseguit distanciar el rival en un tercer quart molt bo.

Els germans Gasol han tingut un paper protagonista en un partit en el qual han aportat 39 punts i 17 rebots entre tots dos. La Gran Bretanya, que ha lligat les seves opcions de victòria a l'encert anotador de Luol Deng, no ha pogut fer front al treball dels pivots catalans a dins de la pintura.

La selecció espanyola ha anotat els 16 tirs lliures que ha intentat.