Eurobàsquet de Lituània 2011
Esports Bàsquet 05/09/2011

Un darrer quart nefast provoca la primera derrota de la selecció espanyola a l'Eurobàsquet (57-65)

L'equip que entrena Sergio Scariolo, que ha jugat sense Pau Gasol, tan sols ha anotat 2 punts en els darrers 10 minuts i ha perdut contra Turquia

Marc Gasol i Enes Kanter.

BarcelonaLa selecció espanyola ha tancat la primera fase de l'Eurobàsquet amb una derrota contra Turquia (57-65) que no li impedeix passar ronda com a líder, havent perdut un dels cinc partits jugats fins ara. La baixa de Pau Gasol, a qui Sergio Scariolo ha reservat per culpa d'unes molèsties al turmell, ha afectat a l'equip, que s'ha enfonsat en el darrer quart,

La selecció espanyola ha començat el partit amb un bon primer quart que li ha permès obtenir una renda de nou punts (19-10) al final dels primers 10 minuts. Un segon període molt inspirat d'Emir Preldzic, que ha anotat 11 punts en 150 segons, ha igualat el marcador al descans (38-35).

La selecció espanyola ha posat l'accent en la defensa per recuperar la iniciativa, però el partit ha entrat en els darrers 10 minuts igualat. Aleshores ha arribat el pitjor moment del conjunt que entrena Scariolo, que tan sols ha pogut anotar 2 punts en el darrer quart i ha acabat perdent per 57-65.