Júnior
Esports Bàsquet 06/01/2012

El Lietuvos Rytas es corona a la final del Torneig Júnior Ciutat de l'Hospitalet (68-72)

El campionat continua generant molt d'interès a la NBA, i Maurizio Gherardini, vicepresident dels Toronto Raptors, i Ivica Dukan, 'scout' dels Chicago Bulls, han seguit el torneig en directe

àlex Gozalbo
1 min
Josep Pérez.

L'Hospitalet de LlobregatEl Lietuvos Rytas ha superat el Barça Regal (68-72) en la final del Torneig Júnior Ciutat de l'Hospitalet i s'ha endut el títol d'un campionat que continua generant molt d'interès a la NBA. Maurizio Gherardini, vicepresident dels Toronto Raptors, o Ivica Dukan, scout dels Chicago Bulls, han seguit el torneig en directe.

Augustinas Jankaitis, MVP del torneig, Jokubas Gintvainis i Edvinas Seskus (Lietuvos Rytas), Josep Pérez i Alexandr Zhigulin (Barça Regal), Albert Homs (Fiatc Joventut), Joko Salic (KK Spars), Kristaps Porzingis (Cajasol) i Guillermo Hernangómez (Reial Madrid) són alguns dels noms que deixa el torneig.

El Fiatc Joventut, que ha superat el Cajasol (84-75) en el partit per al tercer lloc, ha sigut un altre dels conjunts destacats.

"Em vaig acostumar a venir quan treballava per a la Benetton de Treviso i ara fa sis anys que segueixo fent el mateix per als Toronto Raptors. És un bon campionat per veure jugadors joves. Tan sols cal fer-li una ullada a la llista de la gent que ha passat pel torneig, així que és una oportunitat increïble per estar al dia de les futures estrelles", assegura a l'ARA Maurizio Gherardini.

stats