NBA
Esports Bàsquet 30/06/2011

Aquest dijous és la data límit perquè jugadors i propietaris evitin el locaut a la NBA

Els representants de totes dues parts es reuniran aquest dijous a Nova York per esgotar les opcions d'evitar un tancament patronal i garantir la celebració de la propera temporada

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Schelling, Serge Ibaka i Jaume Ponsarnau, aquest dimecres a Manresa.

BarcelonaHores abans que finalitzi el termini per arribar a un acord, els representants dels jugadors i dels propietaris de les franquícies de la NBA es reuniran aquest dijous a Nova York per esgotar les opcions d'evitar un tancament patronal (locaut) i garantir la celebració de la propera temporada.

David Stern, comissionat de la NBA, és optimista i fins i tot es mostra disposat a allargar la data límit: "Res és inamovible", va dir. Les dues parts acudiran a la reunió amb menys representació que a la darrera reunió per tal d'evitar diferents opinions i facilitar les possibilitats d'arribar a un acord.

Jugadors com Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder), que aquest dimecres ha estat a Manresa amb Xavi Schelling i Jaume Ponsarnau, preparador físic i entrenador de l'Assignia, estan pendents de saber quina resolució hi haurà.

ESPN ha resumit les propostes dels jugadors i dels propietaris.

L'anterior locaut de la NBA es va produir l'any 1998.

stats