NBA
Esports Bàsquet 27/12/2011

Ricky Rubio debuta a la NBA fregant una remuntada inesperada (100-104)

El base català, que ha estat clau en la remuntada local, ha jugat 26:18 minuts, temps suficient per sumar 6 punts, 6 assistències i 5 rebots i per deixar bones sensacions

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio.

BarcelonaEls Minnesota Timberwolves són un equip fluix, el pitjor de la temporada passada. En les dues últimes campanyes tan sols ha guanyat 32 partits (15+17). Aquesta nit han tornat a perdre, però 19.406 espectadors s'han reunit al Target Center per veure el primer partit de la temporada contra els Oklahoma City Thunder (100-104) en l'encontre que ha significat el debut oficial de Ricky Rubio.

El català ha jugat 26:18 minuts, temps suficient per sumar 6 punts, 6 assistències i 5 rebots i per deixar bones sensacions. De fet, Ricky Rubio ha estat clau en la remuntada local. El base, a qui Rick Adelman ha deixat en pista el darrer quart complet, s'ha divertit completant bones passades en transició i fins i tot alguna per sota de les cames del defensor.

Michael Beasley ha tingut l'oportunitat d'enviar el partit a la pròrroga contra els Oklahoma City Thunder, tot un finalista de la Conferència Oest, però ha fallat el seu tir i els Timberwolves no han pogut completar una remuntada que ningú s'esperava.

Aquesta matinada també han jugat Pau Gasol, Marc Gasol i Rudy Fernández. Els Lakers han perdut (100-91) contra els Sacramento Kings amb 15 punts i 9 rebots d'un Pau Gasol que ha jugat lesionat. Marc Gasol ha sumat 13 punts i 6 rebots en la derrota dels Memphis Grizzlies a San Antonio (95-82), mentre que Rudy Fernández ha debutat amb 8 punts i 4 rebots en el triomf dels Denver Nuggets contra els Dallas Mavericks (93-115).

stats