NBA
Esports Bàsquet 18/12/2011

La NBA descobreix Ricky Rubio

El primer partit del base, que ha protagonitzat algunes de les jugades més espectaculars de la victòria dels Timberwolves contra els Bucks (117-96), s'ha seguit amb molta atenció als Estats Units

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio, a Canal + Deportes.

BarcelonaRicky Rubio ha debutat en un partit de pretemporada a la NBA. El base, que ha patit una petita lesió de turmell al segon quart, ha sumat 6 punts (1/3 en tirs de dos, 0/1 en triples i 4/4 en tirs lliures), 7 assistències, 6 rebots i 2 recuperacions en 24 minuts en la victòria dels Minnesota Timberwolves contra els Milwaukee Bucks (117-96).

El debut de Ricky Rubio, que ha començat el partit a la banqueta, s'ha produït a les 2 hores i 25 minuts de la matinada. El base ha compartit alguns minuts amb J. J. Barea, que ha ocupat la posició d'escorta.

L'aparició de Ricky Rubio ha servit perquè els 15.013 espectadors del Target Center es posessin drets per aplaudir-lo. A més, durant el partit amistós el nom del jugador català, que ha protagonitzat algunes de les jugades més espectaculars, ha estat Trending Topic mundial a Twitter.

stats