Eurolliga
Esports Bàsquet 02/02/2011

El partit que esperen Xavi Pascual i Saso Filipovski

De la mà dels entrenadors del Regal Barça i la Lottomatica Roma analitzem algunes de les claus del tercer partit del Top 16 de l'Eurolliga

àlex Gozalbo
2 min
Anunci de Regal.

BarcelonaLa Lottomatica Roma visita demà (20.45 hores, Canal 33) el Regal Barça al Palau Blaugrana en la tercera jornada del Top 16 de l'Eurolliga.

De la mà de Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça, i Saso Filipovski, tècnic de la Lottomatica Roma, analitzem algunes de les claus del partit:

1. Allargar els minuts d'igualtat

“Nosaltres pretenem competir amb el Regal Barça el major temps possible perquè això ens ajudarà a millorar el nostre nivell i a convertir-nos en un millor equip”, assegura Saso Filipovski, que confia en allargar els minuts que el seu equip pugui plantar-li cara al conjunt blaugrana. El tècnic és conscient que el Regal Barça té un fons d'armari major i això, quan el partit avança, es nota.

2. Polivalència dels jugadors

“Gràcies a l'estructura d'equip que tenim, podem utilitzar molts jugadors en posicions diferents i això ens permet ajustar-nos a les necessitats de cada partit”, opina Xavi Pascual.

3. Maduresa mental del rival

La Lottomatica Roma és un dels equips més joves i això fa que en alguns moments perdi la concentració. “L'altre dia van desaparèixer 30 segons i van rebre un parcial 7-0”, recorda Pascual. “Són un equip jove i en aquest Top 16 estan pagant la novatada, però tenen molta qualitat”, avisa.

4. Paper de víctima

Després de perdre contra Union Olimpija i Maccabi Electra Tel Aviv, la Lottomatica Roma visita el Palau Blaugrana amb el paper de víctima. “Sembla que s'està posant de moda donar lligues per perdudes... No creiem massa en tot això. Si tenen ocasió de guanyar ho faran, és l'última oportunitat que tenen per classificar-se i no espero en cap cas un partit fàcil", diu Xavi Pascual.

5. El Palau de les grans nits

“És un partit prou important, és una altra final i necessitem el suport del nostre públic per fer del Palau un lloc difícil”, explica Xavi Pascual.

stats