Eurolliga
Esports Bàsquet 24/03/2011

Fran Vázquez: "Batiste és un pivot atípic perquè té un bon joc de peus i molta mobilitat"

El pivot del Regal Barça parla per a l'ARA i explica les claus dels seu emparellament amb el jugador interior del Panathinaikòs

àlex Gozalbo
1 min
Mike Batiste i Fran Vázquez.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Una de les claus de l'eliminatòria que enfronta el Regal Barça amb el Panathinaikòs és el paper de Mike Batiste. El pivot va sumar dimarts 15 punts i 6 rebots en 28 minuts de joc. En principi, Fran Vázquez és el jugador que més temps haurà d'emparellar-se amb ell a la pista.

Fran, com vas veure el primer partit de la sèrie?

Va ser un partit intens, que no es va resoldre fins al darrer instant. El Panathinaikòs és un equip que, tot i veure's per sota en el marcador, no dóna mai els partits per perduts. De cara al segon encontre, hem de mirar d'estar més tranquils i buscar llançaments des de millors posicions.

El teu duel amb Batiste no és senzill.

És cert que vaig tenir problemes de faltes, però la defensa sobre ell ha de ser una tasca col·lectiva. Tant jo com Kosta Perovic i Boniface Ndong tenim la mateixa missió.

És un jugador difícil d'aturar.

Batiste és un pivot atípic perquè a banda de la seva amplada té un bon joc de peus i molta mobilitat. És un jugador dur al cos a cos, que ocupa ràpid posicions al pal baix. Les instruccions que tenim són de dificultar-li la recepció de bones pilotes.

stats