NBA
Esports Bàsquet 05/10/2011

Pau Gasol: "Estaria bé poder jugar al Barça, però no depèn de mi"

El pivot català, que aquest dijous comença a entrenar-se amb el Barça Regal, ha estat el gran protagonista de la nit de dimecres al canal Esport 3

à. G.
1 min
Pau Gasol.

BarcelonaPau Gasol, jugador dels Lakers, ha tornat a assegurar aquest dimecres que, en cas que no se solucioni el tancament patronal de la NBA, la seva primera opció seria jugar a Barcelona: "Estaria bé poder jugar al Barça, però no depèn de mi. Per una banda seria bo, però per l'altra significaria que s'ha cancel·lat la temporada de la NBA i això seria un cop per al bàsquet", ha dit Gasol a Esport 3.

El jugador dels Lakers encara espera un acord de darrera hora per evitar el tancament patronal de la NBA: "Desitjo que s'arregli la situació. En cas que no sigui possible, el Barça seria la meva primera opció, la meva predilecció, però suposo que també hi hauria altres ofertes".

El pivot català, que aquest dijous comença a entrenar-se amb el Barça Regal, ha estat el gran protagonista de la nit de dimecres al canal Esport 3. El canal temàtic ha emès el documental "Jugant amb les estrelles" i, posteriorment, una entrevista a fons a càrrec de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal.

stats