Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/01/2012

L'Assignia Manresa necessita una combinació de resultats improbable per jugar la Copa del Rei

Pere Capdevila, director esportiu de l'equip que aquest dissabte (19 hores, Teledeporte) juga contra l'Unicaja, analitza a l'ARA com es viu la possibilitat de disputar la competició per primera vegada des de l'any 2004

àlex Gozalbo
1 min
Pere Capdevila, director esportiu de l'Assignia Manresa.

BarcelonaSet equips de la lliga Endesa lluitaran aquest cap de setmana per repartir-se les tres últimes places per disputar la Copa del Rei. Entre els aspirants hi ha l'Assignia Manresa, que aquest dissabte (19 hores, Teledeporte) rebrà l'Unicaja al Nou Congost.

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau no en té prou amb la victòria; necessita guanyar, que dos equips d'entre València Basket, CAI Saragossa i Fuenlabrada perdin i, a més, superar aquests conjunts en basket average. La combinació és improbable ja que aquests tres rivals li porten entre 13 i 52 punts d'avantatge.

Pere Capdevila, director esportiu de l'Assignia Manresa, analitza en una entrevista que aquest dissabte publica l'ARA com viu el club la possibilitat de disputar la Copa del Rei per primera vegada des de l'any 2004: "Amb tranquil·litat perquè és una opció remota. Si passa, serà un gran regal per a una primera volta molt bona. Seria tant extraordinària la classificació com la manera d'aconseguir-la perquè la combinació de resultats que necessitem per acabar vuitens no és gens senzilla".

stats