NBA
Esports Bàsquet 13/10/2011

Les estrelles de la NBA podrien imitar els Globbetrotters i fer gires d'exhibició durant el locaut

Segons el diari Marca, algunes de les grans estrelles de la lliga podrien formar dos equips i concertar gires per Europa i la Xina, entre altres destins

Ara
1 min
LeBron James.

BarcelonaDe moment, el tancament patronal a la NBA ha obligat a cancel·lar les dues primeres setmanes de competició, i mentre alguns jugadors ja han signat per equips d'altres lligues, alguns es plantegen idees alternatives.

El diari Marca especula aquest dijous amb la possibilitat que algunes de les grans estrelles de la lliga puguin muntar dos equips i realitzar diverses gires d'exhibició per Europa o la Xina, i altres destins, mentre duri el locaut. Segons el diari, els jugadors cobrarien per aquests partits, i podrien haver-se apuntat a la idea estrelles com Carmelo Anthony, Chris Paul, LeBron James o Kevin Durant.

De moment, els jugadors ja estan muntant partits d'exhibició en diversos punts dels Estats Units, com un 'All-Star' organitzat pel proper 23 d'octubre a Oklahoma, amb la participació dels jugadors abans citats, a més del millor rookie de 2011, Blake Griffin.

stats