ACB
Esports Bàsquet 15/06/2011

Ricky Rubio: "Hem guanyat molts títols, però també tenim la copa dels valors"

El base del Masnou anuncia, en declaracions a RAC1, que oferirà en els propers dies una roda de premsa per parlar sobre el seu futur

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio, Roger Grimau, Gianluca Basile i Joe Ingles.

BarcelonaUn dia després de guanyar la Lliga ACB a Bilbao, El Regal Barça ha ofert els quatre títols d'aquesta temporada als seus aficionats. La festa dels campions no ha aconseguit atreure molta gent al Palau Blaugrana, on tan sols s'han apropat uns 400 seguidors.

Després de la presentació, ha arribat el moment dels parlaments. Ricky Rubio no ha donat pistes sobre el seu futur sobre la pista: "Hem guanyat molts títols, però també tenim la copa de l'equip, la dels valors", ha dit. Però sí que ho ha fet als micròfons de RAC1: "En els propers dies farem una roda de premsa, decidirem amb el club i donarem la notícia. Quan el club, jo i la meva família ens posem d'acord, ho anunciarem. Ara vull celebrar la Lliga", apuntava Ricky.

Pel que fa a la resta de jugadors, Víctor Sada, que no ha fet una broma que tenia preparada relacionada amb Ricky Rubio, ha demanat que "tothom recordi aquest equip perquè l'any vinent alguns jugadors no hi seran".

Els dos capitans de l'equip, Roger Grimau i Joan Carles Navarro, han estat dels primers en parlar. "Som els millors en bàsquet, en futbol, en handbol, en hoquei i en futbol sala", ha dit Grimau. "És un plaer jugar amb aquests companys", ha assegurat Navarro.

Xavi Pascual, per la seva banda, ha dit que "formem part de la història del bàsquet i d'aquest club".

stats