NBA
Esports Bàsquet 22/06/2011

Cara a cara de Ricky Rubio amb els aficionats dels Wolves

El base català, que estarà acompanyat al Target Center per Wes Johnson, serà la gran atracció de la festa del 'draft' de la NBA, on els Wolves seran el segon equip de la NBA a escollir un jugador universitari

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio.

BarcelonaEls Minnesota Timberwolves tenen clar que volen aprofitar el ressò mediàtic de Ricky Rubio i, després de la roda de premsa de dimarts, aquest dijous (1.30 hores) han organitzat un altre acte en què els aficionats podran fer-li preguntes al base català.

Rubio, que estarà acompanyat al Target Center per Wes Johnson, serà la gran atracció de la festa del draft de la NBA, on els Wolves seran el segon equip de la NBA a escollir un jugador universitari. Jonah Ballow i John Focke seran els periodistes que conduiran l'acte.

Els analistes especialitzats aposten per fer-se amb els serveis de Derrick Williams. Es tracta d'un jugador de segon any (sophomore) que aquesta temporada ha tingut una mitjana de 19,5 punts i 8,4 rebots per partit a Arizona.

Les principals pàgines web especialitzades (ESPN, Draft Express, SportingNews, Hoops Hype i NBA Draft.net) situen Derrick Williams en la segona posició del draft, però n'hi ha algunes que aposten per Enes Kanter o Kyrie Irving.

Els Minnesota Timberwolves tindran una segona elecció en la vintena posició del draft de la NBA, que aquest any se celebra al Prudential Center de Newark.

stats