NBA
Esports Bàsquet 01/04/2012

Les dobles figures de Pau i Marc Gasol tornen a ser decisives

Pau anota 21 punts i 11 rebots en el triomf dels Lakers contra els Hornets (88-85); i Marc suma 13 punts i 15 rebots en la victòria dels Grizzlies a Milwaukee (95-99)

Efe
1 min
Pau Gasol, en acció davant els Hornets

BarcelonaEl protagonisme dels germans Pau i Marc Gasol va tornar a ser present amb el seu respectius equips de Los Angeles Lakers i els Grizzlies de Memphis que van aconseguir triomfs treballats, el primer com a local i el segon a domicili.

Pau Gasol va tornar a ser decisiu en el joc individual i d'equip dels Lakers, que es van imposar als Hornets de Nova Orleans (88-85), en aportar un doble-doble de 21 punts i 11 rebots, que el van situar com a líder l'equip en les dues facetes del joc.

El germà gran dels Gasol va jugar 36 minuts en què va anotar 8 de 14 tirs de camp i 5 de 7 des de la línia de personal, a més de repartir tres assistències i posar dos taps.

El jugador de Sant Boi va completar el mes de març amb el dotzè doble-doble, que li permet arribar als 33 els aconseguits des de començament de temporada, el millor de l'equip.

Per la seva banda, el seu germà Marc va participar en la victòria dels Grizzlies de Memphis que van batre a domicili als Bucks de Milwaukee per 95-99.

Marc no va estar inspirat en el joc ofensiu, però va aconseguir també un doble-doble de 13 punts i 15 rebots que va ser decisiu per aconseguir la victòria que manté els Grizzlies al lluita per estar entre els vuit millors equips de la Conferència Oest.

El pivot internacional espanyol va jugar 39 minuts en què va anotar 5 de 13 tirs de camp i 3-6 des de la línia de personal, 13 dels 15 rebots van ser defensius, repartir dues assistències, va recuperar dues pilotes i va posar dos taps.

Igual que Pau, Marc va concloure el mes de març amb un doble-doble, el quart i 22 des de començament de temporada.

stats