Bàsquet
Esports Bàsquet 19/09/2011

Zapatero, als jugadors de la selecció espanyola de bàsquet: "Sou llegenda per als espanyols"

El president del govern espanyol ha lloat l'èxit de la selecció espanyola a l'Eurobàsquet en la recepció oficial d'aquest migdia al Palau de la Moncloa

Redacció
1 min
Zapatero dóna la mà a Navarro, al costat de Gasol.

MadridJosé Luis Rodríguez Zapatero ha afirmat que els jugadors de la selecció espanyola de bàsquet "són llegenda per als espanyols" en la recepció oficial que ha tingut lloc al Palau de la Moncloa després de la medalla d'or que els campions d'Europa es van penjar anit a Lituània.

"El bàsquet ens està donant moltes satisfaccions", ha dit Zapatero, orgullós per "aquest nou títol i aquesta collita de títols". "Sou llegenda per als espanyols i sou llegenda per al bàsquet", ha dit el president del govern espanyol en un breu acte amb els nous campions d'Europa.

Acompanyat pel secretari d'estat per a l'esport, Albert Soler, Zapatero ha rebut a la Moncloa la plantilla, cos tècnic i directiva de la Federació Espanyola de Bàsquet, encapçalada pel seu president, José Luis Sáez, després que aquesta nit Espanya guanyés l'Eurobàsquet per segona vegada consecutiva en derrotar França 98-85 a Kaunas (Lituània).

stats