NBA
Esports Bàsquet 11/11/2011

Els jugadors de la NBA decidiran entre dilluns i dimarts si aproven una temporada de 72 partits

David Stern explica que amb la nova oferta la competició començaria el 15 de desembre, tindria 10 partits menys dels habituals i el final de la temporada s'allargaria una setmana

àlex Gozalbo
1 min
David Stern.

BarcelonaEl tancament patronal de la NBA, més a prop de la seva resolució. Els propietaris de les franquícies han presentat aquesta matinada de dijous a divendres una nova oferta revisada als jugadors, que tot i que no ha servit per desbloquejar definitivament la situació serà estudiada entre dilluns i dimarts pel sindicat de jugadors (NBPA).

"No és la millor oferta del món, però tenim l'obligació de presentar-la als nostres membres", ha dit Billy Hunter, director executiu del sindicat de jugadors.

David Stern, comissionat de la NBA, ha explicat que amb la nova oferta la competició començaria el 15 de desembre i tindria 72 partits, en lloc dels 82 habituals. El final de la temporada s'allargaria una setmana. Si els jugadors no accepten aquesta oferta, els propietaris en presentaran una de pitjor en què el repartiment dels beneficis se situaria al 47-53% (i no al 50-50%).

stats