Bàsquet femení
Esports Bàsquet 07/02/2012

La mallorquina Alba Torrens, escollida millor jugadora d'Europa del 2011

Amb una gran diferència sobre les seves rivals, l'aler del Galatasaray ha guanyat el premi de millor jugadora d'Europa de 2011 per FIBA Europa per davant de Maria Stepanova a qui gairebé ha triplicat els vots

N.a.
1 min

BarcelonaFIBA Europa ha anunciat que Alba Torrens és la millor jugadora d'Europa de 2011, amb gairebé el triple de vots que la segona classificada, Maria Stepanova. L'aler mallorquina, de 22 anys, va patir fa dues setmanes una greu lesió de genoll que l'apartarà de les pistes sis mesos, però ara rep una alegria amb aquest premi.

El millor moment de la temporada per a Torrens va ser a l'abril, quan va alçar l'Eurolliga femenina amb el Perfumerías Avenida, derrotant l'Spartak de Moscou a Ekaterimburg, confirmant-se com la MVP de la final.

Torrens va fitxar aquest estiu pel Turkish Powerhouse Galatasarai. El secretari general de FIBA Europa ha comentat que "la contribució d'Alba va més enllà dels números. Ella corre la pista en transició, és una excel·lent tiradora i no té por a l'hora d'intentar qualsevol acció. No puc imaginar cap equip amb grans aspiracions que no la volgués tenir a la seva plantilla".

La temporada passada, Alba Torrens va acumular una mitjana de 15.8 punts per partit, a més de capturar 4.2 rebots, donar 2.3 assistències i robar 1.5 pilotes.

stats