Bàsquet
Esports Bàsquet 04/10/2011

Marc Gasol s'entrena al Palau Blaugrana amb Navarro i la resta de companys del Barça Regal

El pivot català assegura que està "content" de tornar "a veure cares conegudes" i d'entrenar-se al Palau, la que va ser la seva pista durant algunes temporades

Ara
1 min
Marc Gasol parla amb Navarro i Sada al Palau Blaugrana.

BarcelonaEl jugador català s'ha entrenat aquesta tarda al Palau Blaugrana, la seva antiga pista, i ha coincidit amb alguns dels seus companys a la selecció espanyola, com Juan Carlos Navarro o Víctor Sada. Marc Gasol, que ha hagut de fer un test de nivell físic, ha reconegut en declaracions a Barça TV que estava "content per tornar a veure cares conegudes, a d’altres que feia molt temps que no veia".

Gasol ha assegurat que té "moltes ganes de començar a entrenar” i que “sempre és especial tornar al Palau". "He crescut aquí i, a més, entrenaré amb una de les millors plantilles d’Europa que competeix a un alt nivell”.

El secretari tècnic del Barça Regal, Joan Creus, també ha valorat positivament que Gasol s'entreni amb el club, com també ho farà el seu germà Pau a partir de dijous. “Tenir els germans Gasol suposa una gran satisfacció. Primer, perquè es tracta de dos jugadors de primer nivell mundial i després perquè son dos jugadors formats aquí. Ens ajudarà a millorar la qualitat dels entrenaments i, a ells, els permetrà tenir bona oposició".

stats