NBA
Esports Bàsquet 01/12/2010

El duel de germans se l'endú Marc Gasol (98-96)

El retorn de Pau al FedExForum, escenari trampolí per arribar on és ara, va ser agredolç. Gasol va tornar a fer una doble figura (i ja en van 14) però va perdre de dos

Redacció
1 min
Marc Gasol en una acció del partit contra el seu germà Pau

BarcelonaQuan s'enfronten dos equips, només pot guanyar un. El fet que siguin germans no altera aquesta màxima. En el partit d'ahir, però, van repartir-se victòries: Marc Gasol i els seus Memphis van guanyar (98-96), mentre que Pau Gasol va endur-se la batalla particular, amb 15 punts i 14 rebots, per 10 i 9 del seu germà.

El gran dels Gasol va dominar el rebot i la zona, sumant també quatre taps, quatre assistències i una recuperació en 45 minuts en pista. Marc va estar-hi 35 minuts i va ser un dels cinc titulars dels Grizzlies, afegint als seus números, tres taps i una assistència.

Sembla que els de Memphis li tenen presa la mesura als Lakers, ja que han guanyat dos dels darrers quatre partits contra ells. I, amb la derrota d'aquesta matinada, ja són tres els partits consecutius sense guanyar pels de Los Ángeles.

En un dels altres partits de la matinada passada, Rudy Fernández va sumar 5 punts, 3 rebots i 2 assistències en la derrota dels Blazers a la pista dels Philadelphia Sixers (88-79).

stats