ACB
Esports Bàsquet 15/06/2011

Els 5 moments clau de la temporada del Regal Barça

La temporada de l'equip blaugrana, que aquest dimarts es va proclamar campió de la Lliga ACB a Bilbao, es pot resumir en cinc decisius moments

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual, al vestidor del Regal Barça.

BilbaoLa temporada del Regal Barça, que aquest dimarts es va proclamar campió de la Lliga ACB a Bilbao, es pot resumir en cinc moments:

1. Primer títol

El Regal Barça aconsegueix a Vitòria la Supercopa després de superar el Reial Madrid i el Power Electronics València. Joan Carles Navarro lidera l'equip blaugrana, que s'exhibeix al Fernando Buesa Arena amb un +34 a les semifinals i un +20 a la final.

2. Victòria contra els Lakers

La temporada continua amb el triomf del Regal Barça contra els Lakers de Kobe Bryant i Pau Gasol. El Palau Sant Jordi viu un duel que, tot i que sigui amistós, reforça la confiança de l'aleshores campió d'Europa.

3. Cop d'autoritat a Madrid

La Copa del Rei de Madrid confirma l'hegemonia del Regal Barça, que supera el DKV Joventut, el Caja Laboral i el Reial Madrid per aconseguir el títol. Alan Anderson es converteix en la sensació del torneig.

4. La gran decepció

Després de guanyar el primer partit dels quarts de final, el Regal Barça perd tres encontres seguits amb el Panathinaikòs de Zeljko Obradovic i es queda fora de la final four del Palau San Jordi. La confiança de l'equip trontolla i perd amb el Bizkaia Bilbao Basket i el Reial Madrid.

5. Arriba la tretzena Lliga ACB

El Regal Barça guanya al Bilbao Arena i es converteix en el cinquè equip de la història que completa un play-off pel títol sense cap derrota (8-0). L'equip suma la seva tretzena Lliga ACB i Joan Carles Navarro és designat MVP (millor jugador) de les finals contra el Bizkaia Bilbao Basket.

stats