ACB
Esports Bàsquet 25/03/2011

El locutor més famós de l'ACB torna aquest diumenge a la càrrega

Óscar Cuesta, el català que s'ha fet popular per la narració dels darrers segons del partit entre l’Unicaja i el Reial Madrid, locutarà l'encontre del DKV Joventut

àlex Gozalbo
2 min
Óscar Cuesta.

BarcelonaÓscar Cuesta, el locutor més famós de l'ACB, torna aquest diumenge (18.45 hores) a la càrrega amb la narració a ACB360 del partit que disputaran el DKV Joventut i el Meridiano Alacant.

El vídeo d’aquest jove català amb la narració dels darrers segons del partit entre l’Unicaja i el Reial Madrid s’ha fet molt popular a internet i moltes televisions estatals l’han reproduït en les darreres hores. De fet, Óscar Cuesta fins i tot va ser entrevistat per Patricia Conde al programa Sé lo que hicistéis... (La Sexta). A més, la seva locució va sortir a l'APM?.

“Només havia de narrar la jugada, però no tenia veu i em va sortir de dins posar-me a riure perquè em trobava en un estat d’histèria i amb un excés d’eufòria pel que acabava de viure”, explica Cuesta en una entrevista en vídeo a la pàgina web de la Lliga ACB.

“El boom de la locució és una bogeria, una cosa impensable. En cap moment podia pensar-ho”, explica el genial Óscar Cuesta, que dimarts va ser entrevistat pels aficionats.

Segons Cuesta, “el més important és narrar i aconseguir fer partícip amb una mica més de caliu una persona que està al davant d’una pantalla impersonal de l’ordinador”.

Tot i que col·labora en diferents mitjans de comunicació relacionats amb el bàsquet, Óscar Cuesta no es guanya la vida professionalment amb el periodisme esportiu sinó que treballa en un hospital.

stats