BÀSQUET
Esports Bàsquet 07/09/2011

Pascual: "D'il·lusió anem sobrats, i és el que marca el camí de l'èxit"

Només compta amb cinc sèniors a Encamp: Fran Vázquez, Boni N'Dong, Pete Mickeal i les dues noves incorporacions –Chuck Eidson i Xavi Rabaseda

Efe
1 min
Amb només tres temporades al Barça, Xavi Pascual ja és el tercer entrenador de la història amb més títols ACB.

EncampL'entrenador del Barça Regal, Xavi Pascual, que realitza la primera concentració de pretemporada a Encamp (Andorra), ha considerat que els blaugranes van sobrats "d'il·lusió" per a la nova campanya.

"Cada vegada és més complicat i hi ha nous reptes. No obstant això, partim d'una posició de guanyador de diferents campionats i això ho fa també més estimulant", ha afegit.

El repte de la temporada és "anar a lluitar per totes les competicions a intentar guanyar-les, sabedors de les dificultats que suposa. Sempre busquem el primer títol de la temporada, perquè des del principi hem d'entusiasmar la nostra gent perquè vingui al Palau", ha apuntat.

Només compta amb cinc sèniors a Encamp: Fran Vázquez, Boni N'Dong, Pete Mickeal i les dues noves incorporacions –Chuck Eidson i Xavi Rabaseda. Pascual sap com n'és de complicat iniciar una pretemporada sense els internacionals: "El difícil és la situació que puguis tenir, de comptar amb més o menys jugadors internacionals. Però estic molt satisfet dels vuit joves que tenim a Encamp, que tenen il·lusió per millorar. En definitiva, estem molt contents del que hem treballat fins ara".

Sobre els internacionals que té disputant competicions amb les seves seleccions ha explicat: "Marcelinho Huertas (el Brasil) està jugant molt bé, està fent un campionat molt bo. Ara comença la segona fase, el que anomenem el moment de la veritat. Intento veure tots els jugadors que tenim, seguir Sèrbia (Perovic), Eslovènia (Lorbek) i Espanya (Sada i Navarro) i també tot el que arriba d'Austràlia (Joe Ingles) per tenir-los controlats".

stats