BÀSQUET
Esports Bàsquet 03/11/2011

Gasol: "Els jugadors de la NBA hem de seguir units davant els rumors i les estratagemes"

El jugador català reconeix que és "una situació estranya i desagradable" la que s'està vivint a la NBA amb el tancament patronal

Efe
1 min
Pau Gasol, al Círculo Ecuestre. ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

BarcelonaEl jugador català de Los Angeles Lakers, Pau Gasol, ha considerat que els jugadors de la NBA han de "mantenir-se junts" i no fragmentar-se davant els "rumors i estratagemes" sobre una distanciació en el sindicat de jugadors en la negociació per superar el tancament patronal de la NBA.

"Hi ha molts rumors i és molt difícil saber el que és cert o no. Però res del que pugui sortir ha de fragmentar o dividir el nostre grup. Un dels nostres lemes és seguir junts i aguantar junts, encara que aquests rumors no ajuden", ha assegurat Gasol després de participar en un col·loqui empresarial en el Círculo Ecuestre de Barcelona sobre internacionalització de marques.

"Hi ha molta estratègia i hem d'estar tots alerta", ha reiterat l'ala pivot de Sant Boi del Llobregat. "Hem d'entendre que el que estem fent és el que tots volem, que creiem en el motiu de les negociacions. Està clar que tots volem jugar, però hem de ser pacients". Tot i això, des del seu punt de vista, les conseqüències seran cada vegada pitjors com més s'allargui la negociació: "És clar que l'efecte és negatiu en tots els aspectes i esperem que s'acabi aviat", ha dit.

"És una situació estranya i desagradable", ha reconegut Pau, que en l'últim mes s'ha entrenat, amb el seu germà Marc, amb el Barça Regal, encara que sense que això suposi fitxar pel club català, com han fet altres estrelles en diversos equips europeus. "Si es cancel·lés la temporada seria una opció, no al 100%, però una opció. El meu contracte amb els Lakers acaba el 2014, i no se sap mai què passarà", ha assenyalat.

stats