Copa del Rei
Esports Bàsquet 22/11/2011

La Copa del Rei de bàsquet torna a Barcelona 25 anys després

L'objectiu de l'ACB és aconseguir que el Palau Sant Jordi s'ompli i, per facilitar-ho, ha reduït entre un 10 i un 20% els preus dels abonaments, que costaran entre 100 i 360 euros en venda anticipada

àlex Gozalbo
1 min
La tinenta d'alcalde d'Esports, Maite Fandos; Eduardo Portela, president de la ACB; Beto Agustí, director general executiu de l'ACB; Joan Fa, president de la Federació Catalana (FCBQ); Jaume Mora, president del Consell de l'Esport Escolar a Barcelona (CEEB), i Xavier Pérez Farguell, conseller delegat de San Miguel.

BarcelonaLa Copa del Rei de bàsquet, que es jugarà a Barcelona per primera vegada des de l'any 1986, ha estat presentada aquest dimarts. "Havíem intentat portar l'esdeveniment a Barcelona moltes vegades, però sempre ens havíem trobat amb algun problema. Mai podia ser", ha explicat Joan Fa, president de la Federació Catalana.

L'objectiu de l'ACB és aconseguir que el Palau Sant Jordi s'ompli i, per facilitar-ho, ha reduït entre un 10 i un 20% els preus dels abonaments, que costaran entre 100 i 360 euros en venda anticipada. Els socis dels clubs podran comprar abonaments des del 25 de novembre fins al 29 de desembre, mentre que el 30 de desembre començarà la venda per als aficionats en general. En total, hi ha 12.800 abonaments, el 46% dels quals són dels més barats.

La tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha presidit l'acte, que també ha comptat amb la presència d'Eduardo Portela, president de la ACB; Beto Agustí, director general executiu de l'ACB; Joan Fa, president de la Federació Catalana (FCBQ); Jaume Mora, president del Consell de l'Esport Escolar a Barcelona (CEEB), i Xavier Pérez, conseller delegat de San Miguel.

stats