Lliga Endesa
Esports Bàsquet 21/09/2011

Marcelinho Huertas: "Volem guanyar tots els títols, però això és molt difícil"

El club blaugrana ha pagat un traspàs de 2,1 milions d'euros al Caja Laboral per obtenir els serveis del base

àlex Gozalbo
1 min
Joan Creus, Marcelinho Huertas i Joan Bladé.

BarcelonaEl Barça Regal ha presentat aquest migdia Marcelinho Huertas, que jugarà a l'equip blaugrana les properes quatre temporades. El club, segons ha informat Joan Bladé, ha pagat un traspàs de 2,1 milions d'euros al Caja Laboral. El directiu responsable de la secció ha reconegut, a més, que l'entitat tenia un acord verbal amb Rudy Fernández de cara a la propera temporada.

"Volem guanyar tots els títols, però això és molt difícil", ha dit el nou base blaugrana. "La meva funció serà dirigir aquest grup de jugadors, sempre pensant en l'equip", ha assegurat Huertas.

Segons Huertas, "els temps et fa madurar i les pedres que et trobes en el camí t'ajuden a evolucionar". El base ha tingut paraules d'elogi cap a Ricky Rubio, base al qual haurà de substituir al Barça Regal: "És un noi que s'ho mereix tot, ja que des de ben jove ha hagut de suportar molta pressió".

Joan Creus, secretari tècnic del Barça Regal, ha destacat que "Huertas és un base pur, que s'implica molt en fer jugar l'equip. A més, participarà molt en la construcció del grup".

stats