Campanya
Esports Bàsquet 17/10/2011

La Fundació del Bàsquet Català i Càritas uneixen esforços per lluitar contra la pobresa

La campanya solidària de recollida d'aliments i recursos econòmics tindrà lloc del 5 al 26 de novembre i està adreçada a tots els clubs de bàsquet de Catalunya

àlex Gozalbo
1 min
Presentació de 'Fes la teva cistella'.

BarcelonaLa Fundació del Bàsquet Català (FBC) i Càritas Catalunya han presentat aquest dilluns 17 la campanya solidària de recollida d'aliments i recursos econòmics que tindrà lloc del 5 al 26 de novembre. Està adreçada a tots els clubs de bàsquet de Catalunya que hi vulguin participar, així com al conjunt de la població catalana.

La campanya "Fes la teva cistella" té dos objectius fonamentals. El primer és sensibilitzar la població catalana sobre la greu situació que estan passant milers de persones i famílies com a conseqüència de la crisi econòmica.

El segon objectiu de "Fes la teva cistella" és aconseguir aliments de primera necessitat per a famílies ateses per Càritas i recursos econòmics per al Servei d'Ajuda Econòmica de Càritas, que permet a milers de famílies fer front a despeses relacionades amb l'habitatge, l'alimentació o les necessitats urgents d'infants i persones grans.

stats