ACB
Esports Bàsquet 23/04/2011

L'Assignia Manresa rep el Cajasol amb el repte de certificar la permanència

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau necessita superar el Cajasol i esperar una derrota del CB Granada, que juga a la pista del Lagun Aro GBC

Redacció
1 min
Temps mort de l'Assignia Manresa.

ManresaL'Assignia Manresa, un equip que amb aparent normalitat ha transformat l'excepció en quotidianitat, pot certificar aquest diumenge al migdia (12.30 hores, Esport 3) la permanència a la Lliga ACB. Per fer-ho avui necessita superar el Cajasol i esperar una derrota del CB Granada, que juga a la pista del Lagun Aro GBC. Si no, encara tindrà tres jornades més per concretar la seva continuïtat a la competició.

El públic del Nou Congost presenciarà un partit entre dos equips que basen el seu joc en la defensa. De fet, el partit d'anada va finalitzar amb el resultat de 52-48.

Segons Jordi Grimau, que aquest diumenge és entrevistat al diari ARA, "que la gent parli de miracle no ens molesta, però és evident que quan hi ha bons resultats durant tants anys seguits no és casualitat, sinó feina ben feta. Nosaltres no tenim el pressupost d'altres equips, però ara podem recollir els fruits del treball".

stats