ACB
Esports Bàsquet 20/02/2011

El Nou Congost, preparat per a l'Assignia Manresa-DKV Joventut

Aquest migdia (12.30 hores, Esport3) hi ha festa del bàsquet català al Nou Congost, on l'Assignia Manresa i el DKV Joventut es veuran les cares

à. G.
1 min
Larry Lewis.

ManresaAquest migdia (12.30 hores, Esport3) hi ha festa del bàsquet català al Nou Congost, on l'Assignia Manresa i el DKV Joventut es veuran les cares.

Una de les claus del partit serà el duel entre Uros Slokar i Will McDonald a la zona. Al partit de la primera volta, disputat al Palau Olímpic de Badalona, el DKV Joventut es va imposar per 82-67.

Una de les curiositats d'aquest partit serà la trobada entre el jugador més veterà de l'ACB, Larry Lewis (41 anys), i el més jove, Albert Homs (16).

Jaume Ponsarnau, que encara té de baixa l'Alfons Alzamora, podrà fer debutar el jove escorta Billy Baptist, que va arribar a Manresa fa unes setmanes. A més, el tècnic de Tàrrega recupera Àlex Llorca, que ja ha superat una lesió a l'espatlla dreta.

Pepu Hernández té les baixes ja conegudes de Henk Norel i Carl English, però per a aquest partit podrà comptar amb el pivot montenegrí Marko Todorovic, procedent del vinculat del CB Prat Joventut.

stats