Lliga Endesa
Esports Bàsquet 08/10/2011

Assignia Manresa i Fiatc Joventut obren la temporada al Nou Congost

Salva Maldonado, que aquest diumenge és el protagonista d'una entrevista a l'ARA, assegura que l'equip arriba al debut "amb molts problemes de lesions"

àlex Gozalbo
1 min
Salva Maldonado.

BadalonaL'Assignia Manresa i el Fiatc Joventut obren aquest diumenge (12.30 hores, Esport 3) la seva participació a la Lliga Endesa amb un partit que serà la reedició de la semifinal de la Lliga Catalana, duel en què es va imposar la Penya (87-90) després d'una pròrroga.

Salva Maldonado, que aquest diumenge és el protagonista d'una entrevista a l'ARA, assegura que l'equip arriba al debut "amb molts problemes de lesions, que no és la millor manera. A la pretemporada hem entrenat bé, però m'hagués agradat poder fer-ho amb tot l'equip sencer. Això dificulta el treball diari. Encara estem molt lluny de l'equip que podrem ser al final de temporada".

Jaume Ponsarnau, que té les baixes de Sergiy Gladyr i Micah Downs, farà debutar Marcus Landry, mentre que Salva Maldonado no podrà comptar amb Pooh Jeter, Pere Tomàs, Marko Todorovic i Henk Norel.

Albert Oliver s'enfrontarà a l'equip en què va jugar durant cinc temporades (2001-06). "Ells s'han reforçat adequadament, crec que tenen més talent que en anteriors temporades. La campanya passada ja era difícil fer-los punts i aquest any seguiran amb la mateixa dinàmica, però han millorat en l'aspecte ofensiu i per això seran molt més perillosos", assegura el base.

stats