Lliga Endesa
Esports Bàsquet 22/10/2011

Barça Regal i Bizkaia Bilbao Basket, duel amb nivell d'Eurolliga al Palau Blaugrana

El pavelló, que compleix 40 anys, viurà aquest diumenge (18 hores, Teledeporte) el retorn de Roger Grimau i el partit número 150 de Xavi Pascual

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Palau Blaugrana, que compleix 40 anys, viurà aquest diumenge (18 hores, Teledeporte) un partit entre dos equips d'Eurolliga; el Barça Regal de Xavi Pascual i el Bizkaia Bilbao Basket de Fotis Katsikaris.

El tècnic català, que rebrà el guardó al millor entrenador de la temporada passada, arribarà als 150 partits a la Lliga Endesa, tindrà la baixa de CJ Wallace, que va viatjar al seu país per culpa d'un problema familiar, però el club ha inscrit Kosta Perovic, que aquesta temporada encara no ha pogut disputar cap partit a la competició.

Un dels grans atractius del partit és el retorn de Roger Grimau al Palau Blaugrana. L'escorta va resumir dilluns a l'ARA les seves sensacions: "Em fa molta il·lusió, però intento no pensar-hi gaire. Serà un partit molt difícil. I no només jugar sinó l'entrenament, trepitjar el Palau sabent que ja no sóc allà... No sé com sortirà: si em tremolaran les cames o no, si podré jugar o no. Serà molt estrany".

stats