ACB
Esports Bàsquet 14/06/2011

El Regal Barça busca a Bilbao la seva tretzena Lliga ACB

L'equip blaugrana busca aquest dimarts (20.45 hores, Teledeporte) guanyar el Bilbao Arena per sumar la seva tretzena Lliga ACB i convertir-se en el dominador absolut del palmarès

àlex Gozalbo
1 min
Fran Vázquez i Kosta Perovic, a Bilbao.

BilbaoEl Regal Barça busca aquest dimarts (20.45 hores, Teledeporte) guanyar el Bilbao Arena per sumar la seva tretzena Lliga ACB. Si ho aconsegueix, es convertirà en el dominador absolut del palmarès, ja que el Reial Madrid tan sols té 8 títols. Caja Laboral (3), DKV Joventut (2), Unicaja (1) i Assignia Manresa són la resta de clubs que tenen algun campionat.

El Bizkaia Bilbao Basket confia en l'efecte Miribilla per donar-li la volta a l'eliminatòria (0-2), una gesta que mai cap equip ha aconseguit en una final de l'ACB. Fotis Katsikaris tractarà de plantejar un partit igual de dur que el segon de la sèrie i, a més, recuperar la millor versió de jugadors com Aaron Jackson o Marko Banic.

El Regal Barça, per la seva banda, busca sentenciar per la via ràpida la sèrie, sense oblidar les dificultats que Power Electronics València i Reial Madrid van tenir al Bilbao Arena per fer el seu joc habitual.

El club basc ha exhaurit les localitats i ha demanat als seus aficionats que vagin al Bilbao Arena amb ulleres de sol.

stats