Copa de les Nacions
Esports Bàsquet 12/05/2011

Marina Ferragut dirà adéu al bàsquet a la Copa de les Nacions

Getxo acollirà de divendres a diumenge la Copa de les Nacions, una edició que comptarà amb la participació de la selecció catalana, que ha estat presentada aquest migdia, la gallega i la basca

àlex Gozalbo
1 min
Santiago Siquier, Sílvia Font, Sílvia Domínguez i Joan Fa.

BarcelonaGetxo acollirà de divendres a diumenge la Copa de les Nacions. Aquesta quarta edició comptarà amb la participació de la selecció catalana, que ha estat presentada aquest migdia, la gallega i la basca.

"És una oportunitat de compartir un cap de setmana amb jugadores de primer nivell", assegura Sílvia Domínguez, base de Ciudad Ros Casares. "Espero que fem el millor paper possible, que és guanyar. El grup de jugadores és perfecte per fer un bon resultat. Es tracta d'un grup que ha passat per les diferents seleccions de formació", opina Sílvia Font, que repetirà com a seleccionadora.

Un dels grans atractius de la llista és la presència de Marina Ferragut, que fa unes setmanes va anunciar la seva retirada. "Ha estat un bon gest per part de la Federació el donar l'oportunitat a la Marina Ferragut de poder penjar les botes defensant la samarreta de Catalunya", assegura Sílvia Font.

Les jugadores convocades són Laura Antoja, Sílvia Domínguez, Núria Martínez, Laia Palau, Jael Freixenet, Georgina Bahí, Cindy Lima, Luci Pascua, Marina Ferragut i Laura Navaro.

A la tercera Copa de les Nacions, organitzada fa tot just un any a Durango, Catalunya es va proclamar campiona en superar a la final a Galícia per 76-52.

stats