ACB
Esports Bàsquet 12/01/2011

El DKV Joventut vol acabar amb gairebé 12 anys sense guanyar a Vitòria

L'última victòria de la Penya davant el conjunt basc en la seva pista va ser el 3 d'abril de 1999 (75-78), amb Alfred Julbe a la banqueta

Redacció
2 min
Will McDonald.

BadalonaEl DKV Joventut visita avui (20.30 hores) el Caja Laboral amb l'objectiu de sumar la victòria que li falta per no haver d'esperar a l'última jornada per certificar la seva classificació per a la Copa del Rei, i de pas trencar la ratxa de 12 anys sense guanyar a Vitòria.

No ho tindrà fàcil l'equip de Pepu Hernández per vèncer el Caja Laboral. L'última victòria de la Penya davant el conjunt baskonista en la seva pista va ser el 3 d'abril de 1999 (75-78), amb Alfred Julbe a la banqueta.

Els verd-i-negres arriben al partit amb la baixa del pivot Jordi Trias, a causa d'un esquinç en el turmell dret que va patir en l'últim partit contra el Fuenlabrada (100-86).

Els de Badalona sumen dues victòries consecutives, contra l'Unicaja i el Baloncesto Fuenlabrada, amb dos exbaskonistes com a grans protagonistes del bon moment de joc verd-i-negre: Carl English i Will McDonald.

L'escorta canadenc torna a Vitòria, on no va tenir una bona experiència la temporada passada, després d'anotar 33 i 30 punts en els dos últims partits, on s'ha vist el millor English de la temporada.

McDonald, per la seva banda, tindrà una difícil paper davant un joc interior molt més potent que el del Fuenlabrada, que s'ha vist reforçat encara més amb el fitxatge del pivot Esteban Batista, un dels jugadors més en forma del campionat.

El duel entre dues bases elèctriques com Russell Robinson, que jugarà per primera vegada en el Buesa Arena, i l'ex-verd-i-negre Marcelinho Huertas serà un dels grans punts d'interès del partit entre baskonistes i verd-i-negres.

El DKV Joventut arriba a aquest partit amb l'espina clavada de no haver pogut competir de tu a tu contra els grans de la competició. De moment, contra el Reial Madrid i el Regal Barcelona, van estar molt lluny de plantar-los cara.

Ara s'enfronta a un equip que el supera en una victòria i que ha demostrat certa irregularitat en els últims partits –perdent en pistes com la de l'Asefa Estudiantes, encara que a Vitòria només hi ha guanyat aquesta temporada el Reial Madrid.

stats