ACB
Esports Bàsquet 24/04/2011

Badalona viu un derbi entre DKV Joventut i Regal Barça separat per deu victòries

Deu victòries separen a DKV Joventut i Regal Barça, que aquest dilluns (18.30 hores, Esport 3) es veuran les cares a Badalona, on els locals busquen una victòria per recuperar l'autoestima

àlex Gozalbo
1 min
Mitjana, Pepu Hernández i Roger Grimau.

BadalonaDeu victòries separen a DKV Joventut i Regal Barça, que aquest dilluns (18.30 hores, Esport 3) es veuran les cares a Badalona. Els locals busquen una victòria per recuperar l'autoestima. Els visitants, per fer-se forts a la primera posició de l'ACB.

El DKV Joventut, que ha perdut els darrers tres partits contra Unicaja, Gran Canària 2014 i CB Grabada per una mitjana de 36,3 punts de diferència, fa setmanes que s'ha oblidat del play-off pel títol, però busca una victòria per endolcir aquesta recta final de la temporada.

El Regal Barça afronta el partit sense Jaka Lakovic. Si el Reial Madrid no perd cap partit més, l'equip de Xavi Pascual ha de guanyar tres dels quatre encontres que li resten per garantir-se la primera posició a la temporada regular i, amb ella, el factor camp favorable en totes les eliminatòries.

Serà el quart enfrontament entre DKV Joventut i Barça d'aquesta temporada ja que tots dos equips s'han vist les cares a la Lliga Catalana, la Copa del Rei i la Lliga ACB.

El partit entre DKV Joventut i Regal Barça significarà el duel número 100 entre aquests dos equips a la Lliga ACB. Dels 99 partits precedents, 62 han acabat amb victòria del Regal Barça i 37, amb triomf del DKV Joventut. El primer derbi es va jugar l'11 de setembre de 1983 i va finalitzar amb victòria de la Penya per 75 a 70.

Abans que comenci el partit es guardarà un minut de silenci per la mort d'Alfonso Martínez, exjugador dels dos equips. El DKV Joventut ha convidat al partit els components de l'equip que va guanyar el campionat de lliga de la temporada 1966-67.

stats