Lliga Endesa
Esports Bàsquet 07/01/2012

El Fiatc Joventut espera un Caja Laboral sense Pau Ribas

L'exjugador de la Penya, que havia acumulat 238 encontres consecutius en els darrers quatre anys, es perdrà el duel d'aquest diumenge (18 hores, Teledeporte) a Badalona

àlex Gozalbo
1 min
Alguns dels jugadors del Fiatc Joventut.

BadalonaEl Caja Laboral visita aquest diumenge (18 hores, Teledeporte) el Fiatc Joventut. Ho farà sense Pau Ribas, que dimecres es va perdre el primer partit en quatre anys. Des que va enfrontar-se al València, l'exjugador de la Penya havia acumulat 238 encontres seguits.

El rècord de partits consecutius a la Lliga Endesa el té Nacho Azofra, que en va jugar 584 amb l'Asefa Estudiantes. A la NBA, l'aler pivot AC Green, que presumia del seu vot de castedat, en va encadenar 1.992.

Després de perdre a Alacant, el Fiatc Joventut té difícil classificar-se per a la Copa del Rei de Barcelona. L'equip que entrena Salva Maldonado necessita guanyar els tres propers partits (Caja Laboral, CAI Saragossa i València Basket) i ni així tindria una plaça garantida entre els vuit millors.

L'Assignia Manresa també juga aquest diumenge. L'equip que entrena Jaume Ponsarnau visita (18 hores) l'Asefa Estudiantes. El conjunt català necessita guanyar almenys dos dels seus tres propers partits (Asefa Estudiantes, Caja Laboral i Unicaja) i millorar la seva diferència de punts per tenir opcions de classificar-se per a la Copa del Rei.

Cinc són els equips que ja tenen el bitllet assegurat per a la Copa del Rei. Dos d'ells, el Barça Regal i el Lucentum Alacant juguen aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) al Palau Blaugrana en un duel en què un dels dos conjunts quedarà despenjat del grup d'equips que, des de la passada jornada, comparteixen lideratge a la Lliga Endesa.

stats