ACB
Esports Bàsquet 19/03/2011

L'Assignia Manresa juga aquest vespre un partit clau per a la permanència a Granada

L'equip del Bages juga aquest vespre (20 hores) sense Milan Majstorovic (trencament fibril·lar als bessons) a la pista d'un rival directe per evitar el descens

Redacció
1 min
Rodrigo San Miguel.

ManresaL'Assignia Manresa juga aquest vespre (20 hores) a la pista del CB Granada, un rival directe per evitar el descens. El club informa que Milan Majstorovic és baixa per un trencament fibril·lar als bessons.

El CB Granada és un dels equips més necessitats ja que ara mateix ocupa plaça de descens, juntament amb el Menorca Bàsquet. Al partit de la primera volta, l'Assignia Manresa va guanyar per 80-64 al Nou Congost. A dia d'avui tres victòries separen tots dos equips.

Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa, considera que en aquest partit “ens juguem moltes coses: ells la voluntat per seguir lluitant per salvar-se i nosaltres, la voluntat per deixar de lluitar per salvar-nos. Nosaltres busquem ser més consistents fora de casa”.

L’equip de Curro Segura ha hagut de fer front a les baixes d’Ingles i Kurz, però és un equip amb talent. “Ha anat canviant de jugadors però ha arribat a una fórmula que ha estat la de sumar esperit, intensitat i joventut que els està ajudant més a competir. És cert que han perdut un punt de talent però encara en tenen molt i estan en la recerca de ser un equip millor a nivell defensiu”, diu Ponsarnau.

stats