Lliga Catalana
Esports Bàsquet 25/09/2011

Manresa obre la temporada amb la Lliga Catalana de bàsquet

La primera semifinal enfrontarà aquest diumenge (17 hores) el Barça Regal i el Lleida, mentre que la segona (19 hores) la jugaran l'Assignia Manresa i el Fiatc Joventut

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaManresa acull aquest diumenge i dilluns la Lliga Catalana de bàsquet amb la participació de Barça Regal, Lleida Basquetbol, Assignia Manresa i Fiatc Joventut. El Nou Congost serà la seu dels tres partits amb els quals es donarà inici a la temporada 2011-12.

La primera semifinal es jugarà aquest diumenge (17 hores, Esport 3). El rival del Barça Regal, que buscarà el seu tercer títol consecutiu, serà el Lleida, que diumenge es va imposar en la final de la Lliga Catalana LEB i divendres va començar la seva participació en l'Adecco Or guanyant a la pista de l'Osca.

L'altra semifinal la jugaran aquest diumenge (19 hores, Esport 3) l'Assignia Manresa i el Fiatc Joventut. El conjunt que entrena Salva Maldonado, que tindrà les baixes de Henk Norel, Pape Sow i Pere Tomàs, buscarà la seva cinquena final consecutiva. Jaume Ponsarnau, per la seva banda, no podrà comptar amb Sergiy Gladir.

Entre el Barça Regal i el Fiatc Joventut acumulen 25 dels 31 títols disputats fins ara ja que el conjunt blaugrana en té 14 i el verd-i-negre, 11. Tant l'Assignia Manresa com el Lleida tenen dues edicions de la Lliga Catalana al seu palmarès.

Els guanyadors de les dues semifinals d'aquest diumenge s'enfrontaran aquest dilluns (20.45 hores, Esport 3) a la final.

stats