ACB
Esports Bàsquet 12/03/2011

El DKV Joventut vol imitar l'Asefa Estudiantes a València

Menys de 48 hores després de superar el Blancos de Rueda Valladolid, la Penya juga aquesta tarda (19 h) a la pista del Power Electronics València

àlex Gozalbo
1 min
La Fonteta.

BadalonaMenys de 48 hores després de superar el Blancos de Rueda Valladolid, el DKVJoventut juga aquesta tarda (19 h) a la pista del Power Electronics València. Pepu Hernández ha tornat a recórrer als joves Joan Tomàs, Albert Ventura, Marko Todorovic i Albert Homs per completar la convocatòria.

El DKV Joventut va recuperar dijous moltes sensacions perdudes i, sobretot, es va retrobar amb la victòria després de cinc derrotes en sis partits.

Des que Svetislav Pesic es va fer càrrec del Power Electronics, l'equip valencià tan sols ha perdut un dels nou partits de la Lliga ACB jugats a la Fonteta. Va ser el 16 de gener, quan va caure amb l'Asefa Estudiantes.

Tots dos equips arriben al partit amb baixes. Els locals no podran comptar amb Víctor Claver i James Augustine. Els visitants, per la seva banda, s'hauran d'espavilar sense Carl English i Henk Norel.

Svetislav Pesic i Pepu Hernández van ser els protagonistes de la final de l'ACB de la temporada 2003-04, quan Svetislav Pesic dirigia el Regal Barça i Pepu Hernández seia a la banqueta de l'Asefa Estudiantes. L'equip català es va imposar per 3-2.

stats