ACB
Esports Bàsquet 08/06/2011

El Palau Blaugrana obre aquest dijous una final de l'ACB atípica

La sèrie pel títol entre el Regal Barça i el Bizkaia Bilbao Basket comença aquest dijous (20.45 hores, Teledeporte) al Palau Blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro, Àlex Mumbrú, Fotis Katsikaris i Xavi Pascual.

BarcelonaLa final més atípica, la que enfrontarà el Regal Barça i el Bizkaia Bilbao Basket, comença aquest dijous (20.45 hores, Teledeporte) al Palau Blaugrana. Joan Carles Navarro, Àlex Mumbrú, Fotis Katsikaris i Xavi Pascual han atès aquest dimecres al vespre els mitjans de comunicació a Barcelona.

"El Bizkaia Bilbao Basket arriba amb un dibuix psicològicament perfecte i haurem de saber competir contra això", assegura Xavi Pascual, qui reconeix els mèrits del rival: "Nosaltres li tenim tot el respecte a aquest equip, a qui ningú no li ha regalat res. Els aspectes mentals seran els més importants".

Fotis Katsikaris, entrenador del Bizkaia Bilbao Basket, no creu gaire en el pes de les estadístiques: "Nosaltres hem trencat qualsevol predicció i no crec en els números. Fins ara hem tingut molta fe en cada pilota i això és el que seguirem fent".

Aquesta temporada el Regal Barça ha guanyat a Bilbao (63-65), però el Bizkaia Bilbao Basket ho fa fet a Barcelona (78-83). Àlex Mumbrú opina que la dada no té gaire importància: "No tenen res a veure els partits de la temporada regular dels d'una final", opina. L'aler català del conjunt basc recorda que "a nosaltres ningú no ens ha regalat res".

Joan Carles Navarro té clar l'objectiu del Regal Barça: "Anem a buscar el 2-0. Som els favorits, però ho hem de demostrar competint, com a mínim, amb el mateix nivell d'intensitat que ells".

stats