ACB
Esports Bàsquet 27/05/2011

El Regal Barça i el Caja Laboral obren avui la lluita per arribar a la final

El equips de Xavi Pascual i Dusko Ivanovic obren aquest vespre (20 hores, Esport 3) les semifinals de l'ACB al Palau Blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Marcelinho Huertas.

BarcelonaEl Regal Barça i el Caja Laboral obren aquest vespre (20 hores, Esport 3) les semifinals de l'ACB al Palau Blaugrana. El guanyador de la sèrie, prevista al millor de cinc partits, jugarà la final contra el Reial Madrid o el Bizkaia Bilbao Basket, que també enceten avui (21.45 hores, Teledeporte) la seva semifinal.

La presència d'aficionats preocupa el club, més encara després de veure com el partit contra l'Unicaja de quarts de final tan sols va atreure 4.327 espectadors. "Si guanyem tots els partits de casa, serem campions", recorda Xavi Pascual. "Ens agrada que el pavelló estigui ple i l'estadística demostra que això ens afavoreix", explica Joan Carles Navarro.

El Caja Laboral ha guanyat 20 dels 32 partits que ha disputat contra el Regal Barça en nou eliminatòries de play-off, entre elles la final de la temporada passada, on el conjunt basc es va endur el títol amb un inesperat 0-3. En total, l'equip basc s'ha imposat en cinc de les nou sèries jugades fins ara.

Aquesta temporada, en canvi, l'estadística afavoreix l'equip que entrena Xavi Pascual, que ha guanyat dos dels tres precedents d'aquesta temporada, un a les semifinals de la Copa del Rei (92-73) i l'altre a la segona volta de la temporada regular de l'ACB (89-66). La derrota va arribar a la primera volta al Fernando Buesa Arena (87-80).

stats