ACB
Esports Bàsquet 10/03/2011

Els dos millors equips de la segona volta es veuen les cares al Palau Blaugrana

El bàsquet torna aquest vespre (20.45 hores) al Palau Blaugrana, on el Regal Barça i el Cajasol s'enfrontaran en un duel dels dos millors equips de la segona volta

Redacció
2 min
Louis Bullock i Joan Carles Navarro.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El bàsquet torna aquest vespre (20.45 hores) al Palau Blaugrana, on el Regal Barça i el Cajasol s'enfrontaran en un duel dels dos millors equips de la segona volta de la Lliga ACB. El conjunt català tan sols suma una derrota. L'equip andalús, cap.

Després de veure trencada la ratxa de 21 partits consecutius guanyant, el Regal Barça té la intenció de recuperar l’exitosa rutina de les darreres setmanes per seguir com a líder de la Lliga ACB.

La presència al perímetre de Joan Carles Navarro (16,5 punts) i Louis Bullock (13,2) serà un dels grans atractius del partit. ”Es tracta d'un enorme jugador. Un jugador talentós, líder d'un equip i capaç de decidir en qualsevol moment. Ens veient les cares fa moltes temporades, des que va arribar a Màlaga, després amb el Madrid i ara a Sevilla i és un d'aquests jugadors que m'agrada que estiguin a la pista. Sempre suma”, diu Navarro.

“Penso que ens tenim un gran respecte mutu. Sempre que coincidim en un partit encaixem les mans. Ens hem enfrontat moltes vegades al llarg de la nostra carrera i sempre és un repte jugar davant un rival d'aquesta dimensió”, opina Bullock.

Regal Barça i Cajasol són els dos equips de l'ACB que més pilotes recuperen, així que el partit es preveu intens en defensa. Serà també un encontre especial per a l'entrenador del Cajasol, Joan Plaza, que torna a l'escenari on va conquistar amb el Reial Madrid la Lliga ACB en la temporada 2006-2007.

En les últimes 20 temporades Regal Barça i Cajasol s'han enfrontat en 25 ocasions, amb 23 victòries blaugranes i 2 sevillanes, l'última el 23 de març de 2008 (76-86) amb Manel Comas a la banqueta visitant i Xavi Pascual ja al blaugrana.

stats