ACB
Esports Bàsquet 30/04/2011

El Regal Barça rep el Lagun Aro amb la missió d'assegurar el primer lloc de la taula

Amb el dubte de Jaka Lakovic, que s'està recuperant d'una ruptura fibril·lar del bíceps femoral, el Barça afronta la visita del Lagun Aro en un horari poc habitual (19 hores, Teledeporte)

Redacció
1 min
Lorbek llança davant de Nacho Martín

BarcelonaTan sols queden tres jornades per tancar la temporada regular i el Barça depèn d'ell mateix per assolir la primera posició. És més, si els de Pascual guanyen aquesta tarda i el Reial Madrid perd a Fuenlabrada, els catalans podran dir que tenen l'avantatge de camp en totes les eliminatòries del play-off al títol.

El Lagun Aro de Sant Sebastià ja ha fet la feina. Està salvat i ara només busca assolir victòries de prestigi per acabar la temporada amb un regust dolç, ja que el seu any ha estat un pèl irregular. Comandats per l'exjudador Pablo Laso, l'equip donostiarra compta a les seves files amb un dels millors anotadors de la competició, l'americà Jimmy Baron.

L'escorta, que aporta 14'5 punts per partit i el més important, intenta set triples per matx dels que anota 3.1. L'altra gran arma dels bascos és l'exjugador del Girona Andy Panko, que amb 12'5 punts i 5 rebots és el jugador més agressiu i el que més mal pot fer des de la posició de '3'. Tot això, amanit pel base elèctric Javi Salgado, que no arriba a la desena de punts per matx.

stats