ACB
Esports Bàsquet 15/05/2011

Anàlisi dels possibles rivals del Regal Barça al 'play-off'

L'equip blaugrana, que aquest diumenge (19 hores) tanca la temporada regular, es pot veure les cares amb el Fuenlabrada, l'Unicaja o el Blancos de Rueda Valladolid al 'play-off' pel títol

àlex Gozalbo
1 min
Alan Anderson.

BarcelonaEl Regal Barça tanca aquest diumenge (19 hores, Teledeporte) la temporada regular de l'ACB rebent l'Unicaja al Palau Blaugrana. La novetat a l'equip blaugrana és la presència de Gianluca Basile, que ocupa el lloc del lesionat Joe Ingles.

El conjunt que entrena Xavi Pascual, que ahir va rebre el premi al millor entrenador, coneixerà el seu rival de cara als quarts de final de l'ACB. Fuenlabrada, Unicaja i Blancos de Rueda Valladolid tenen opcions d'acabar la temporada regular en vuitena posició i, per tant, d'enfrontar-se al Regal Barça.

B. Fuenlabrada (19-14)

Si el Fuenlabrada perd contra el DKV Joventut i Unicaja o Blancos de Rueda Valladolid guanyen (un o els dos), l'equip que entrena Salva Maldonado serà el rival del Regal Barça.

Unicaja (18-15)

Hi ha dues opcions que l'Unicaja acabi en vuitena posició i tingui com a rival al Regal Barça. La primera és si guanya al Palau Blaugrana i el Fuenlabrada supera el DKV Joventut. La segona és si perd i també ho fa el Blancos de Rueda Valladolid, que juga a la pista del Cajasol.

Blancos de Rueda Valladolid (18-15)

El conjunt que entrena Porfi Fisac acabarà en vuitena posició si guanya a Sevilla i el Fuenlabrada o l'Unicaja perden (un o els dos).

stats