Copa del Rei ACB 2011
Esports Bàsquet 13/02/2011

El Regal Barça busca aquesta tarda guanyar la Copa del Rei a Madrid per tenir un lloc a la història

La d'avui serà la quarta final de la Copa del Rei del segle ja que Regal Barça i Reial Madrid han lluitat ja per tres finals a l'última dècada

àlex Gozalbo
1 min
Alan Anderson.

MadridEl Regal Barça buscarà aquesta tarda (18 hores, Esport3 i Teledeporte) el seu lloc a la història ja que si supera el Reial Madrid a la final de la Copa del Rei es convertiria en el primer equip en aconseguir revalidar el títol des de 1988.

La d'avui serà la quarta final de la Copa del Rei del segle ja que Regal Barça i Reial Madrid han lluitat ja per tres finals a l'última dècada. Totes tres han acabat amb victòria blaugrana. L'equip català es va imposar a Màlaga el 2001 (80-77) i el 2007 (69-53) i a Bilbao el 2010 (80-61).

No hi ha comparació possible entre un equip que aspira a guanyar, el Reial Madrid, i un altre que ho està fent amb total regularitat les últimes temporades, el Regal Barça.

El millor de tot és que alimentar-se de títols no ha tret la gana al Regal Barça. L'exemple més clar és Joan Carles Navarro, que ahir es va convertir en el tercer jugador amb més partits a la Copa del Rei. L'escorta podria aconseguir avui la seva cinquena edició del campionat. A més, aspira a la seva primera distinció d'MVP (millor jugador), tot i que ell reconeix que això no l'amoïna gens.

Les opcions dels conjunt que entrena Ettore Messina passen per un bon partit de Sergi Llull, Felipe Reyes i, l'últim d'afegir-se a l'esglaó dels imprescindibles, Nikola Mirotic. En canvi, el ventall de coses per preocupar-se és més ampli, ja que Xavi Pascual gestiona un equip més complet, amb més opcions de fer coses diferents.

stats