Eurobàsquet de Lituània 2011
Esports Bàsquet 03/09/2011

Lituània mesura el nivell real de la selecció espanyola a l'Eurobàsquet

Les dues seleccions favorites per guanyar l'Eurobàsquet es veuran les cares aquest diumenge (20 hores, La Sexta) en un partit de gran exigència

àlex Gozalbo
1 min
Mantas Kalnietis.

BarcelonaDesprés de començar l'Eurobàsquet amb tres victòries en tres partits, la selecció espanyola tindrà aquest diumenge (20 hores, La Sexta) un rival de major exigència, ja que es veurà les cares amb Lituània. L'equip que entrena Kestutis Kemzura, amfitrió del torneig, és l'únic conjunt que va aconseguir derrotar el combinat de Sergio Scariolo en la fase de preparació.

Segons les cases d'apostes especialitzades, Espanya i Lituània són les dues seleccions favorites per guanyar l'Eurobàsquet.

El partit, que es jugarà a Panevezys, tindrà dos estils ben diferents, ja que mentre que Sergio Scariolo aposta per la consistència interior dels germans Gasol i Serge Ibaka, Kestutis Kemzura confia en el talent dels seus jugadors exteriors. De fet, en la victòria d'aquest divendres contra Turquia, Lituània va disputar alguns minuts amb cinc petits en pista.

Dels quatre partits oficials en què totes dues seleccions s'han vist les cares, Lituània tan sols n'ha guanyat un, la final de l'Eurobàsquet de l'any 2003.

stats