Supercopa ACB
Esports Bàsquet 30/09/2011

La lesió de Rudy Fernández impedeix el primer duel amb Joan Carles Navarro de la temporada

Ricky Rubio, que ha compartit equip amb les dues estrelles, explica aquest divendres a l'ARA que "el duel promet molt"

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro, a Bilbao.

BarcelonaLa Supercopa ACB arriba aquest divendres amb molts atractius, però sense l'esperat enfrontament entre Joan Carles Navarro i Rudy Fernández, que serà baixa per culpa d'una lumbociàtica. El duel era el gran atractiu de la segona semifinal, que a les 21.30 hores (Teledeporte) jugaran Barça Regal i Reial Madrid. Abans, a les 19 hores (Esport 3 i Teledeporte), el Bizkaia Bilbao Basket i el Caja Laboral disputaran l'altra semifinal.

"És un cara a cara que ja hem viscut molts cops durant els entrenaments de preparació de l'Eurobàsquet... La veritat és que el duel entre Joan Carles Navarro i Rudy Fernández, dos jugadors amb els quals he compartit equip, promet molt", assegura Ricky Rubio en una entrevista que aquest divendres publica l'ARA.

El Barça Regal, que ha guanyat les últimes dues edicions de la Supercopa és el gran favorit, per endur-se el títol. El conjunt blaugrana, que ha descartat Kosta Perovic per competir a Bilbao, s'ha reforçat aquest estiu amb Marcelinho Huertas, Xavi Rabaseda, Chuck Eidson i Judson Wallace.

El Reial Madrid, ara entrenat per Pablo Laso, es presenta a Bilbao amb les novetats de Jaycee Carroll i Martynas Pocius.

stats