NBA
Esports Bàsquet 31/05/2011

La final de la NBA reunirà sis jugadors que cobren més de 10 milions de dòlars cada any

El jugador més ben pagat de la final de la NBA, que comença aquesta matinada de dimarts a dimecres (3 hores, Canal + i Canal + Deportes), és Dirk Nowitzki, que guanya 17,2 milions de dòlars

àlex Gozalbo
1 min
LeBron James.

BarcelonaLa final de la NBA, que enfronta els Miami Heat i els Dallas Mavericks, comença aquesta matinada de dimarts a dimecres (3 hores, Canal + i Canal + Deportes). LeBron James busca aconseguir el seu primer anell de campió als 26 anys, un any abans de quan Michael Jordan ho va fer.

El salari dels tres millors jugadors dels Miami Heat arriba als 43 milions de dòlars anuals, ja que tant LeBron James com Chris Bosh cobren 14,5 milions i Dwyane Wade, 14. Segons Hoops Hype, l'estrella dels Dallas Mavericks, Dirk Nowitzki, és el millor pagat de la final, amb 17,2 milions de dòlars per temporada.

Hi ha dos jugadors més que seran protagonistes a la final de la NBA que sobrepassen els 10 milions de dòlars anuals. Es tracta de Tyson Chandler (12,7) i Jason Terry (10,6). Per la seva banda, Caron Butler, que guanya 10,5 milions per temporada, està lesionat des del mes de desembre.

stats