NBA
Esports Bàsquet 11/03/2011

Les claus de la derrota dels Lakers a l'American Airlines Arena de Miami

Anàlisi de la derrota dels Lakers de Pau Gasol a l'American Airlines Arena de Miami en un partit que ha servit per recuperar l'autoestima dels Heat

Pau Gasol evita el tap de Zydrunas Ilgauskas.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Els Lakers han perdut aquesta passada matinada a l'American Airlines Arena de Miami per 94-88 en un partit que ha servit per recuperar l'autoestima dels Heat. El conjunt d'Erik Spoelstra s'ha imposat en els dos encontres d'aquesta temporada jugats contra l'equip de Los Angeles.

Les tres claus del partit han estat aquestes:

1. Defensa de Miami Heat

Els Lakers acostumen a anotar 101,6 punts de mitjana i aquesta nit s'han quedat en 88. La defensa de Miami Heat ha funcionat, especialment a la segona meitat. L'equip de Phil Jackson tan sols ha anotat 17 punts al tercer quart i 18 al darrer període.

2. Paper de Chris Bosh

L'aler-pivot ja no es limita a buscar tirs exteriors i ara es baralla a prop de cistella. Quan tothom parlava del bon moment d'Andrew Bynum, el jugador dels Heat ha sumat 24 punts i 9 rebots. Ha capturat 4 dels 18 rebots ofensius del seu equip. Pau Gasol s'ha emparellat amb ell durant molts minuts.

3. Moment clau

El partit ha arribat al darrers 90 segons amb empat a 88 i possessió per als Lakers, que ja no han sumat cap punt més. Kobe Bryant ha perdut dues pilotes i ha errat tres tirs en aquest minut i mig. En canvi, Miami ha sabut repartir millor les seves ofensives amb sis punts de LeBron James i Dwyane Wade.